Utleie

Ønsker du en deilig sommerferie, eller langtidsleie i skolenes semester?

 

Vi har leiligheter i ulike størrelser, fra 2 til 10 sengeplasser. Alle med god standard, inkludert hagemøbler og grill, egen sandstrand, båter og store uteområder. De fleste leilighetene har også egen uteplass.

 

  • Gode parkeringsmuligheter
  • Trådløst internett
  • Mulighet for parabol
  • Store uteområder
  • Sommer-restaurant i Juli

 

Vi har mange barnefamilier som gjester i sommerferien. Området egner seg godt for barn, og flere familier har feriert hos oss i en årrekke. Dette setter vi veldig stor pris på! De tar med seg sine venner, og gjør at det blir et spesielt og koselig miljø.

 

Kokkeplassen er et ypperlig "fristed" i ferien, hvor man kan slappe av og nyte det gode liv i solen - kanskje mens de små leker på de store grøntområdene som går helt ned til vannkanten.

 

Vi prøver å ta vare på ideen om at alle vil ha litt privatliv når de er på ferie, de fleste leiligheter har derfor plass for seg selv, med hagemøbler og grill. Noen uteleker for barn er også på plass. Fra bryggene kan en fiske ørret, laks, abbor, torsk, gjedde - og det som eller vil bite på kroken. Ettersom Kokkeplassen ligger i Nidelvas utløp til sjøen har vi saltvann under ferskvannet, ta med fiskestanga! Heldigvis er det ingen brennmaneter hos oss!

 

Det kan også være lurt å ta med sykkel. Dette gjør det enklere å komme seg til byen, eller dra ut til sjøen på den andre siden av øya, uavhengig av bil. Det er også busser som går forbi kokkeplassen, med gjevne mellomrom.

 

Kombiner gjerne oppholdet med en spennende opplevelse Hjemme hos Wenche.